Laatste finale wedstrijden voor De Zweef, DETO, Quick’20 en NEO

De Zweef speelt op zondag 16 juni de finale van de nacompetitie tegen WAVV uit Wageningen. Inzet van deze wedstrijd is klassenbehoud in de eerste klasse. WAVV eindigde in de reguliere competitie net een plek boven de blauwwitten. De wedstrijd zondag is op het terrein van voetbalclub WSV op Sportpark De Voorwaarts aan De Voorwaarts 450 in Apeldoorn. Aanvang 14.00 uur. WAVV versloeg in de nacompetitie eerst DCS (3-2) en vervolgens Spero (0-1). De Zweef en WAVV ontlopen elkaar niet veel. In de afgelopen competitie verloor De Zweef uit met 3-2, maar won thuis met 3-2.

DETO Twenterand speelt zaterdag voor klassenbehoud op de velden van SDV Barneveld tegen Sliedrecht dat afgelopen dinsdag Roda’46 met 5-2 de baas was. De wedstrijd in Barneveld begint om 14:30 uur.

Op de velden van vv Hellendoorn moet zaterdag Quick’20 uit Oldenzaal promotie proberen te bewerkstelligen naar de tweede klasse maar dan moet wel afgerekend worden met Rouveen. Ook deze wedstrijd begint om 14:30 uur.

NEO uit Borne speelt zondag tegen Overwetering. Inzet van deze finale is een plaats in de tweede klasse. De wedstrijd wordt op de velden van ROHDA Raalte gespeeld en begint om 14:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer