Nederland als tweede van start in landenwedstrijd

De springequipe van Nederland begint zondag in Geesteren als tweede aan de landenwedstrijd op eigen bodem in het kader van de strijd om de Longines Nations Cup. Bij de loting op het Erve Maathuis trok organisator Rob Maathuis als vervanger van de door een file enigszins verlate bondscoach Rob Ehrens de fles met het nummer 2. Brazilië gaat als eerste van start en na Oranje volgen de teams van het door Wim Schröder geleide Japan, België, Duitsland, Zweden, Spanje en Oostenrijk.

Voor Nederland komen zondag Willem Greve, Marc Houtzager, Maikel van der Vleuten en Jur Vrieling in actie. Frank Schuttert is reserve van de ploeg, die afgelopen week in het Poolse Sopot na een voortreffelijke eerste ronde als vijfde eindigde in de eerste ontmoeting waarin het punten kon scoren voor de finale.

Op de foto de chefs d’équipe, geflankeerd door links Daniëlle en rechts Rob Maathuis van de organisatie.

 

 

 

 

Rob Ehrens en Rob Maathuis met de nummer 2

Foto’s: © Willem Pfeiffer/CSI Twente.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer