Sjaak Sleiderink wint op vrijdag CSI1* rubriek

Het eerste onderdeel op de vrijdag tijdens het CHIO Twente in Geesteren, een internationale rubriek over een maximale hoogte van 1.30 meter, werd gewonnen door Sjaak Sleiderink (foto). Met zijn paard Hamora O was hij niet alleen foutloos maar met zijn tijd van 32,83 seconden was hij ook duidelijk iedereen in de barrage te snel af. Pim Mulder werd tweede in een tijd van 34,36 seconden en de Duitser Maurice Tebbel legde beslag op de derde plaats met een tijd van 34,90 seconden.

De tweede Internationale rubriek, een rubriek in twee fases, werd een buitenlandse aangelegenheid. De eerste plaats ging naar de Braziliaan Felipe Amaral met Quinn in een tijd van 28,82 seconden. De tweede plaats was voor de Belg Jerome Guery, zijn tijd was 29,86 en de derde plaats was voor zijn landgenoot Bart Clarys. Zijn tijd met het Pard Katinka was 31,41 seconden.

Chantal Regter werd vierde met Quilando, 31,59 seconden en de vi jfde plek was voor Aniek Diks. Zij deed met haar paard Winston Jumper R 32,22 seconden over fase twee.

Foto: © Claus Close Up.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer