Vroomshoopse Boys JO13-1 pakt de beker; festiviteiten 75 jaar bestaan van start

De bekerfinale van Vroomshoopse Boys J013-2 tegen DKB JO13-1 werd een eminent succes voor het blauw-gele team. Vele supporters, waarbij veel ouders, waren erbij en steunden het team. Een ontkende Boys-ploeg met maar liefst 5-0 won. De trotse bekerwinnaars kregen een ware heldenontvangst op De Bosrand en werden in een ware triomftocht rondgereden door Vroomshoop op een vrachtwagen van de fa. Heun. Trainers, leiders en spelers leverden dan ook een puike prestatie aan het eind van een zwaar seizoen. Vroomshoopse Boys JO12-1G was ook in de bekerfinale geraakt, maar moest het daar in een spanend duel met 6-4 afleggen tegen WVF J012–6.

Deze week zijn er elke dag allerlei aansprekende activiteiten in de grote feesttent en op de velden van de Bosrand in het kader van 75 jaar Vroomshoopse Boys. Vele leden, oud-leden, sponsors en ook supporters worden verwacht om dit grote en ook gevarieerde feest mee te komen vieren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer