AC Tion Atleten slaan toe op de twee dagen durende meerkamp in Lisse

Wat een superweekend voor de Tion meerkampjeugd. Op de meerkamp in Lisse sloegen de AC Tion atleten toe. Marleen Baas goud en 1ste plaats op de allertijden ranglijst bij de meiden onder 16 met 4857 punten. Dit record heeft Marleen Baas niet zonder slag of stoot gehaald.

Onder  enorme mentale druk  en door het hoge verwachtingspatroon is deze prestatie uitzonderlijk te noemen. Goud voor Jermaine ook hij moest tot het uiterste gaan met als  beloning goud en met 5871 punten pakt Jermaine de 2de plaats Ranking Nederland JJC. De verovering van de 2de plaat op de Meerkamp JJC Nederland  ging gepaard met 5 persoonlijke records.

Bij de meiden van MJD2 werd goud op het laatste onderdeel van de meerkamp beslist. Na een titanen gevecht tussen deze twee atletes werd het goud  voor 2de keer op rij  op geëist door Joan Hardon. Met het zilver met een gouden rand is Kris Oosterveld  uiteraard ook tevreden al was zij het liefst met goud aan de haal gegaan. Het tekent de sportiviteit van deze twee top atletes dat ze na afloop bij de prijs uitreiking elkaar in de armen vielen. Ruby Jansen haalde het  goud soeverein binnen dit tekent het top talent van de alleskunner.

Zilver: Jory Davids (JJC1) dit beloofd veel goeds voor de toekomst van dit ontluikende  atletiek talent. Milan Beuning (JJC2)Dit kracht mens behaalde een eervolle tweede plaats. Met name op de speer waar deze atleet in uitblinkt kunnen we in de toekomst nog veel medailles verwachten. De AC Tion atleten hebben bijna allemaal hun pr’s verbeterd. Op de meerkamp in  Stadskanaal pakten Bram Poelhuis het goud en Artur Harwig het zilver.

Foto’s: ouders en familie leden van AC Tion.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer