Heracles Almelo contracteert Serviër Adrian Szöke; Mauro Junior komt op huurbasis van PSV

De 21-jarige Serviër Adrian Szöke heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen bij Heracles Almelo. Szöke komt over van 1. FC Köln. Szöke speelde sinds 2016 voor 1. FC Köln. Het afgelopen seizoen speelde hij voor het tweede elftal van die club 29 wedstrijden in de Regionalliga West waarin hij twaalf keer scoorde.

Mauro Junior komt dit seizoen op huurbasis uit voor Heracles Almelo. De 20-jarige Braziliaan is afkomstig van PSV, waar hij sinds 2017 onder contract staat. Mauro Junior sluit per direct aan bij de selectie van trainer Frank Wormuth. Sinds zijn komst naar PSV speelde Mauro Junior 55 officiële wedstrijden in het eerste en tweede elftal van de club. De Braziliaan maakte daarin negen doelpunten en gaf dertien assists.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer