Heracles Almelo oefent in Mariënberg tegen Excelsior Rotterdam

Dinsdag 16 juli is sportpark het Westerpark van 3e klasser V.V. Mariënberg de locatie voor het oefenduel tussen Heracles Almelo en Excelsior Rotterdam. De club uit Almelo van trainer Frank Wormuth belegt deze week haar traditionele trainingsweek in het Duitse BillerBeck. Bij de oosterburen oefenen de Heraclieden tegen achtereenvolgens Viktoria Köln en Preussen Münster.

De eerstkomende oefenwedstrijd van Heracles Almelo op Nederlandse bodem zal dus bij Voetbalvereniging Mariënberg zijn waar Excelsior de tegenstander zal zijn. Deze competitie-jaargang moet de ploeg van trainer Ricardo Moniz noodgedwongen uitkomen in de Keuken Kampioen divisie (1e divisie) nadat ze vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie.

Het duel begint dinsdagavond om 19.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend ’s avonds te koop aan de kassa. Volwassenen betalen 5 euro en de entree voor de jeugd tot en met 17 jaar bedraagt 3 euro.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer