Mander veroverd opnieuw de KTO-cup

Afgelopen zondag werd de finale van de KTO-cup geschoten op de veldbaan van KV Rossum. De titelwinnaar van vorig jaar, KV Mander, nam het wederom op tegen Beuningen. Onder toeziend oog van vele honderden toeschouwers maakten beide ploegen bestaande uit 8 schutters er weer een spannende wedstrijd van.

Beuningen kwam goed uit de startblokken en bouwde een kleine voorsprong op. Mander kwam echter steeds beter in de wedstrijd en met name door goede schoten van Walter Kock en de ervaren schutters Mark oude Luttikhuis en Robert Meijer weer op voorsprong. Mander liet het vervolgens na om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. De voorsprong werd echter niet meer uit handen gegeven. De winst werd uiteindelijk veiliggesteld door laatste man Bart Kamphuis met een voorsprong van ca 60 meter.

De ‘beker met de grote oren’ kon weer mee naar Mander waar bij hoofdsponsor Watermolen Bels het feest losbarstte. Het winnende team van Mander bestaat uit: Mark Tijkorte, Robert en Arjan Blankenvoort, Bart Kamphuis, Walter Kock, Kevin Lohuis, Mark oude Luttikhuis, Robert Meijer, Marco Veenhuis, Rene Blankenvoort en coach Richard Blankenvoort.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer