Selectie Tornado Geesteren compleet voor de tweede divisie

Na een seizoen met alleen hoogte punten en het kampioenschap in de derde divisie , komt het eerste dames team van Tornado uit Geesteren volgend seizoen uit in de tweede divisie. In grote lijnen blijft het team hetzelfde ten opzichte van het vorig seizoen waarbij men afscheid moest nemen van drie speelsters.

Voor het nieuwe seizoen zal het team gaan bestaan uit :
Paser / lopers: Tina Weerink , Femke Gehring en Ellen Meijer.
Hoofblokkeerders: Yvette Maathuis , Esmee Oude Avenhuis en overgekomen van het tweede dames team Lonne Overmeer.
Diagonalen: Jorieke Letteboer en Babeth Slag, die overgekomen is van het tweede dames team.
Spelverdelers: Pleuni Klein Haarhuis en Jorieke Meijer.
Libero’s: Inger Platenkamp en Iris Olsman , die overgekomen is vanuit Medusa Vroomshoop.

Het team zal onder leiding staan van trainer / coach Patrick te Vaarwerk, waarbij de technische staf is uitgebreid met assistent coach Marianne Landeweerd.

De afgelopen weken heeft Tornado veel oefenwedstrijden gespeeld tegen teams uit de derde tot en met de eerste divisie. De dames uit Geesteren kunnen tevreden terug kijken op een goede voorbereiding, waardoor men met een goed gevoel de competitie in zal gaan. De doelstelling zal simpel zijn : handhaving en doorgroeien naar een stabiel team in de tweede divisie. De eerste test voor Tornado D1 zal op 31 augustus zijn op het eigen Herman Smienk toernooi, waarna op 7 september het team moet aantreden tegen Trivos D1 uit Wijchen in de voorronde van de nationale beker.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer