SUMMER SAMBA 2019 bij het Ravijn

Het is weer zover! De Summer Samba van Fysion Nijverdal gaat weer van start! Lid of geen lid: iedereen is welkom! Voor maar €3,00 per lesuur kun je een fanatiek uurtje swingen op Latijn-Amerikaanse muziek! De Zumba lessen worden gegeven door Aniek Achterkamp en Sarien Jansen-Westenberg in het Ravijn (zaal 1, meteen rechts als je binnenkomt). Kom je gezellig weer een uurtje dansen met één van je vriendinnen?

Tijdens de Summer Samba lessen dans je op heerlijke Latijns-Amerikaanse muziek. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Deze Summer Samba les volgt de aerobic and interval training methode. Zo wordt de calorieverbranding verhoogd. Je kunt tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteitsniveau en hoe swingend jij meedoet.

Kleding/schoeisel:

Schoenen met een rondje in de zool zijn het beste. Zo kun je makkelijk draaien. Heb je dit niet? Zorg dan voor lichte schoenen met zo weinig mogelijk reliëf op je zool. Hardloop schoenen zijn uit den boze (te belastend voor je knie tijdens de workout). Iedereen kan meedoen. Ook al ken je de dansen nog niet, ben je niet ritmisch of heb je het nog nooit een swingende workout meegemaakt.  Iedereen kan lekker swingen en zweten.

Wanneer? Maandag 15, 22 en 29 juli van 19.30 uur tot 20.30 uur in Sporthal Het Ravijn.

https://www.facebook.com/ZumbaNijverdal/.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer