Vroomshoopse Boys tegen Heracles Almelo staat voor de deur

Er is door vele vrijwilligers van Vroomshoopse Boys hard gewerkt om de jubileumwedstrijd tegen eredivisionist Heracles Almelo van komende zaterdag tot een succes te maken. Dit geldt als de finale van de jubileumactiviteiten van de de 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys. Op zaterdag 6 juli wordt er onder leiding van scheidsrechter Maurice Paarhuis uit Hellendoorn om 16.30 uur afgetrapt op het goed geprepareerde hoofdveld van het sportcomplex De Bosrand.

De nummer 7. van de eredivisie van het seizoen 2018-2019 won op 29 juni j.l. de traditionele openingswedstrijd van de Almelose selectie afgetekend met 6-0. De selectie van hoofdtrainer Frank Wormuth werkt volop aan de conditie, vorm en ritme om weer een mooi eredivisieseizoen te beleven. Heracles Almelo komt met de sterkste formatie naar Vroomshoop en wil de toeschouwers een etmaal voor de open dag van de profclub echt wat bieden.

Foto: sportfoto-oost

Het spoorboekje voor zaterdag 6 juli ziet er als volgt uit:

14.00 uur: de kassa’s gaan open; 14.30 uur: activiteiten door de jeugd van Vroomshoopse Boys; 15.00 uur: demo en promo van walking football door de Old Stars Twenterand en de Gold Stars Twenterand met een uitleg van scheidsrechter Ad Voortman; 15.30 uur: begin warming-up; 16.00 uur: onthulling vernieuwd elektronisch scorebord. 16.20 uur: afscheid hoofdtrainer Karlo Meppelink en speler Ton Kunst en introductie van de nieuwe hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman (foto). 16.30 uur: aftrap van de jubileumwedstrijd tussen Vroomshoopse Boys en Heracles Almelo; 18.15 uur: gezellige zogeheten derde helft 20.30 uur: einde derde helft.

Er wordt aangeraden op tijd te komen en als het kan door bewoners uit Vroomshoop en omgeving met de fiets vanwege de te verwachten grote drukte. Fietsen kunnen behalve in de rekken ook op het veldje direct ten oosten van de parkeerplaats op de Bosrand neergezet worden. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren kan op aanwijzingen van de verkeersregelaars op de parkeerplaats van De Bosrand, en op het veld van boer van Harst langs de Flierdijk . Als dat vol is er gelegenheid om te parkeren langs de Flierdijk. De prijzen van de entreekaarten zijn: € 4,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en € 8,00 voor bezoekers van 19 jaar en ouder.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer