Zesde Fletcher TOP Toernooi

Dinsdag 6 augustus en zaterdag 10 augustus is sportpark de Koerbelt in Rijssen de plek waar de voetballiefhebber moet zijn. Voor de zesde keer op rij vindt hier het Fletcher TOP Toernooi plaats. Met 8 topploegen uit de regio is spektakel gegarandeerd. Naast gastheer Excelsior’31 is Tweede Divisionist HHC Hardenberg voor het eerst van de partij.

Ze krijgen voor de glimmende bokaal geduchte tegenstand van Jong Vitesse, Jong De Graafschap en Jong FC Twente. Maar ook oud-winnaars SVZW, Quick’20 en het gretige HZVV zijn geduchte outsiders. Eindigt een wedstrijd in een gelijkspel, dan zullen shoot-outs voor een beslissing zorgen.

De toegang is, zoals gebruikelijk, gratis. Dinsdag 6 augustus wordt er om 18.30 uur afgetrapt. Op veld 1: Quick’20 – FC Twente en op veld 2: SVZW – HHC Hardenberg. De openingsdag eindigt rond 21.45 uur.  Zaterdag 10 augustus worden om 13.00 de laatste poulewedstrijden gespeeld met aansluitend de finaleronde. De finale begint om 16.00 uur.

Foto’s: Jan Sanderman.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer