Zesde editie Almelose Voetbaldagen 21 augustus van start

De zesde editie van de Almelose Voetbaldagen 2019 staat weer voor de deur. Op woensdag 21 augustus zullen er 126 deelnemers starten op de velden van Luctor et Emergo. De Almelose Voetbaldagen duren t/m vrijdag 23 augustus en elke dag staat in het teken van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Dit jaar is de organisatie van de Almelose Voetbaldagen voor het eerst neergestreken op de voetbalvelden van Luctor et Emergo. De afgelopen vier edities zijn bij AVC La Première geweest.

Door het succes van de vijf vorige edities heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat de zesde editie ook een groot succes gaat worden. Dit werd met de inschrijvingen al duidelijk want er zijn nu 126 deelnemers die zich hebben aangemeld. Op dit moment doen er van dertien verschillende verenigingen deelnemers mee aan de Almelose Voetbaldagen 2019, dat is fantastisch “en je merkt direct dat de Almelose Voetbaldagen leeft in Almelo, Harbrinkhoek, Vriezenveen, Wierden, Geesteren, Aadorp en zelfs Vinkeveen”, aldus een bestuurslid van de Stichting Almelose Voetbaldagen. Zodoende is het bestuur met vol enthousiasme alle werkzaamheden gestart en verloopt het allemaal zeer voorspoedig.

Er heeft een ondertekening plaats gevonden door de voorzitter van Luctor et Emergo en de voorzitter van de Stichting Almelose Voetbaldagen, er zijn weer heel veel sponsoren benaderd en bijna allemaal hebben ze ja gezegd en er is een officiële fotoshoot geweest op locatie met drie deelnemers en drie trainers. Er is weer een prachtig tenue gecreëerd in samenwerking met Teamsportfabriek en JAKO. De goede doelen zijn bekend gemaakt en dat zijn voor dit jaar “Spieren voor Spieren” en “Kans voor een Kind”.

De Almelose Voetbaldagen zijn voor de jeugd uit Almelo en omgeving. Voor jongens en meisjes van 5 t/m 13 jaar. De deelnemers ontvangen tijdens de dagen het volgende: een tenue(shirt, short, sokken), een bal, een bidon, een certificaat + foto, een AVD’19-contract, een medaille en andere leuke kleine gadgets. De 8 t/m 13 jarigen krijgen ook nog drie dagen een gezonde lunch. Verder zullen ze drie dagen kwaliteitstraining krijgen en zal elke speler op zijn eigen niveau worden uitgedaagd. De laatste dag(vrijdag) zullen er ook twee geldbedragen worden gedoneerd aan de goede doelen “Spieren voor Spieren” en “Kans voor een Kind”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer