FC Twente en RKC delen in knotsgekke slotfase de punten

FC Twente en RKC hebben in de Grolsch Veste na een knotsgekke slotfase de punten gedeeld. Na 89 minuten spelen keek de thuisclub nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar het was Haris Vuckic die zijn tweede doelpunt van deze middag maakte. Twee minuten later leek de thuisclub de volle winst binnen te hebben door een mooi doelpunt van Rafik Zekhnini (foto r.), maar weer twee minuten later was het alweer gelijk door Paul Quasten. In de laatste minuut ging de winst bijna toch nog naar Waalwijk maar via de benen van Drommel schoot Mulder op de paal.

 

FC Twente keek na vijf en veertig minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Na een mooie aanval had Anas Tahiri na 24 minuten spelen de 0-1 binnengeschoten. Vuckic (foto boven) schoot na ruim een uur spelen zijn ploeg weer naast RKC maar het was opnieuw de ploeg van Grim, met nog ruim tien minuten te spelen, dat via Paul van Weert op 1-2 kwam. Kort daarvoor zag Zeknini een doelpunt door de V AR afgekeurd omdat Vuckic buitenspel zou hebben gestaan. Door deze 3-3 blijft FC Twente wel ongeslagen met vijf punten uit drie wedstrijden en pakte RKC zijn eerste punt van dit nog prille seizoen.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer