Heracles Almelo pakt thuis verdiend punt tegen Vitesse

Heracles Almelo heeft zaterdagavond het tweede punt van dit seizoen gepakt. Thuis werd het na een 0-0 stand bij rust 1-1 tegen het Arnhemse Vitesse. In de eerste helft werd er door beide teams een aantrekkelijk pot voetbal op het kunstgras gelegd met mogelijkheden om te scoren, maar het bleef na vijf en veertig minuten spelen 0-0.

De thuisclub trok deze lijn ook in de tweede helft door en leek al snel op een 1-0 voorsprong te komen. Voor een leeg doel miste Mauro Junior. Niet veel later kwamen de gasten wel op voorsprong door een doelpunt van Bryan Linssen. Het leek zelfs 0-2 te worden, maar Jay-Roy Grot zag zijn inzet door Blaswich gestopt.

Tien minuten voor tijd scoorde Cyriel Dessers de meer dan verdiende gelijkmaker. De gasten protesteerden nog wel en vroegen om ingrijpen van de VAR, Doekhi kreeg een licht duwtje, maar de treffer telde wel. In de resterende tijd kregen beide teams nog kansen op de volle winst, maar het bleef bij een puntendeling.

Foto’s: archief sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer