PH Almelo winnaar derde editie ‘Noabertoernooi’ MVV’29

Na 2 succesvolle edities met MVV’29 en TVC’28 als winnaars, kroonde debuterend vereniging PH Almelo zich tot winnaar van de derde editie van het ‘Noabertoernooi’. Opnieuw was het complex van MVV’29 de plaats van handeling en was de organisatie in handen van de club uit Harbrinkhoek/Mariaparochie.

Afgelopen donderdag en zaterdag werd onder zonnige weersomstandigheden afgetrapt. Dit jaar bestond het deelnemersveld uit maar liefst 7 teams, zowel zaterdag- als zondagclubs waren van de partij. Vaste deelnemers MVV’29, STEVO, TVC’28 en De Zweef werden dit jaar vergezeld door VV Hellendoorn, Luctor et Emergo en PH Almelo.

De eerste elftallen van deze verenigingen speelden zowel donderdag als zaterdag 3 poulewedstrijden van 25 minuten. Daarnaast werd op donderdag gestreden om een penalty bokaal. TVC’28 bleek de beste vanaf 11 meter en pakte zo een bonuspunt voor de eindrangschikking.

Het sterke deelnemersveld leverde spannende wedstrijden op, ondanks de spanning hadden de clubscheidsrechters van MVV’29 het relatief rustig. PH Almelo bleek na 2 dagen de sterkste, titelverdediger TVC’28 moest genoegen nemen met de 2e plek. STEVO eindigde als derde. De toernooicommissie van MVV’29 kijkt terug op een mooi, sportief en goed verlopen toernooi en de pijlen zijn alweer gericht op een 4e editie volgend jaar.

Foto: Peter Voshaar overhandigt de beker aan PH.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer