7 september Rugby Festival in Wierden

Rugby! Altijd al eens willen proberen? Dat kan, bij de Rugbyclub The Big Bulls in Almelo/Wierden. Op 7 september aanstaande is er een Rugby Festival op sportpark het Wendelgoor aan de Badweg 1 te Wierden. Tijdens deze sportieve en gezellige dag kan iedereen Rugby uitproberen. Maar er is meer. Vanaf 14.00 uur is iedereen uitgenodigd om mee te doen aan een Obstakel Run/Mission Impossible/Rugby middag. Big, Smal, Short or Tall, Rugby is for All. Iedereen kan meedoen dus. Groot, klein, jong of oud, jongens of meiden, iedereen is welkom. Na de sportieve onderdelen is er een gezellige BBQ en we sluiten de dag af met geweldige live muziek. Meld je aan of kom gewoon eens kijken.

Meetrainen?

Wil je kijken of rugby wat voor jou is? Kom dan drie weken vrijblijvend mee trainen. Elke dinsdag avond voor Senioren en Jongeren. Rugbyclub The Big Bulls spelen met twee senioren teams in de Nederlandse competitie. Sinds dit seizoen is er een zeer gemotiveerd dames team die competitie speelt. In alle leeftijdscategorie√ęn heeft de Big Bulls jeugdleden die soms samen met andere clubs competitie spelen. Aan de Badweg 1 in Wierden (onder de witte brug van Almelo naar Wierden) ligt het sportcomplex. Naast een speelveld en een trainingveld is er een prachtig clubhuis met kleedkamers in eigen beheer gerealiseerd. Op www.rcbigbulls.nl staat meer informatie en de te spelen wedstrijden. Voor meer informatie neem contact op met Frank Weghorst 06-20956812.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer