FC Twente neemt punt mee uit Heerenveen

FC Twente is ook na de vierde speelronde nog steeds ongeslagen. In en tegen sc Heerenveen behaalde de ploeg van Gonzalo Garcia een 0-0 gelijkspel en met deze stand zullen de gasten ongetwijfeld blij mee zijn geweest want de beste kansen waren toch wel voor de thuisploeg.

Kansen voor de thuisclub waren er in het eerste bedrijf voor Jordy Bruijn, geblokt door Pleguezuelo, en voor Dresevic, maar zijn schot belandde op de lat. FC Twente was alleen maar dreigend door Vuckic, maar hij plaatste een hakje terwijl hijzelf had moeten schieten en Schenk, maar hij raakte de bal verkeerd.

Na rust drong sc Heerenveen nog meer aan, maar FC Twente onder aanvoering van Drommel, hield stand en kreeg zowaar in blessure tijd zelfs nog de mogelijkheid om met drie punten naar huis te vertrekken. Zekhnini kwam goed door op links, maar in plaats van de bal terug te leggen, er stonden twee medespelers vrij voor het doel,  zette hij hoog voor waar niemand bij kon.

Foto’s: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer