FC Twente Vrouwen eenvoudig langs Excelsior Barendrecht

Landskampioen FC Twente Vrouwen heeft het openingsduel van de nieuwe competitie vrij eenvoudig gewonnen. Op haar nieuwe onderkomen, Het Diekman complex in Enschede, werd het bezoekende Excelsior uit Barendrecht, na een 1-0 stand bij rust, met 4-0 verslagen. De Belgische international Davina Vanmechelen zorgde voor rust uit een hoekschop met haar hoofd voor de openingstreffer.

 

Na de hervatting verdubbelde Bente Jansen snel de stand en eigenlijk was de wedstrijd toen al gelopen. Suzanne Giesen schoot van afstand de 3-0 binnen en Bente Jansen tekende voor de eindstand met haar tweede doelpunt van de avond. Onder de aanwezige ruim 300 toeschouwers was ook oud-trainer Arjan Veurink.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer