Peatminers VU20 ronde verder in landelijk bekertoernooi

Afgelopen zaterdag vonden de voorrondes van de bekerwedstrijden van VU20 in Vriezenveen plaats. BS Leiden V16, Landstede Hammers V20, Attacus V20 en Peatminers V20 namen het zaterdag in de Stamper tegen elkaar op. Alleen de eerste twee zouden doorgaan naar de eerste ronde. Het fanatisme lag hoog en de tribune zat vol met supporters.

Ondanks dat alleen Landstede alles had gewonnen en de andere teams allemaal twee wedstrijden hebben verloren, zijn de meiden van Peatminers, door onderling resultaat, door naar de volgende ronde. De dag was goed georganiseerd en perfect verlopen. Zoals de meiden uit Vriezenveen zelf zeggen: “het was een zeer geslaagde dag en kijken uit naar het begin van de competitie en de volgende bekerwedstrijden.”

Newsoutside Sportverlichting