Boere, Van der Heyden, Van der Lely en Laukart vertrekken; Latibeaudière komt

FC Twente is op de laatste transfer dag vier spelers kwijt geraakt. Tom Boere (foto) gaat naar het Duitse KFC Uerdingen, dat in de derde Duitse Bundesliga speelt, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely gaan het Deense Vendsyssel versterken en Alexander Laukart gaat nar FC Den Bosch. De vier spelers mochten transfer vrij vertrekken, maar FC Twente bedong wel een doorverkooppercentage.

Op de valreep heeft FC Twente nog wel een speler van het Engelse Manchester City voor een jaar kunnen huren. Het gaat in dit geval om de jeugd international Joël Latibeaudière. De 19-jarige centrum verdediger speelt bij Manchester City in het team onder 23 jaar.  Komende donderdag speelt hij met het Engels team tegen Oranje en ontmoet dan zijn nieuwe ploeggenoot Godfried Roemeratoe.

Foto archief: sportfoto-oost 

Newsoutside Sportverlichting