Jeremy Cijntje en Lucas Schoofs nieuwe aanwinsten Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft met FC Dordrecht en Jeremy Cijntje (foto) overeenstemming bereikt over de komst van de aanvaller. De 21-jarige buitenspeler zette maandagmiddag zijn handtekening onder een driejarig contract. In de verbintenis is een optie opgenomen voor nog een seizoen.

Cijntje werd op 8 januari 1998 geboren in Dordrecht en beschikt naast de Nederlandse ook over de Curaçaose nationaliteit. Bij FC Dordrecht doorliep hij vanaf de D-tjes de jeugdopleiding. In 2017 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Hij kwam bij FC Dordrecht tot 45 officiële duels waarin hij elf keer scoorde.

Heracles Almelo voegt Lucas Schoofs (boven) toe aan de selectie. De Belg komt over van KAA Gent, dat hem de afgelopen anderhalf jaar verhuurde aan NAC Breda. Schoofs tekent een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen. Schoofs begon zijn carrière bij Lommel SK en tekende daarna een contract bij KAA Gent. Op huurbasis kwam hij andermaal uit voor Lommel SK en later Oud-Heverlee Leuven en NAC Breda.

Foto’s: @Heracles Almelo

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer