DOS’37 organiseert ook dit jaar Voetbal- en Keepersschool

Na de succesvolle editie van afgelopen seizoen, komt de DOS’37 Voetbalschool ook dit seizoen weer terug. Op vrijdag 27 september a.s. staat de eerste training op het programma. Ook is DOS’37 zeer tevreden om te melden, dat er dit jaar ook een DOS’37 Keepersschool is. Net als vorig seizoen zijn zowel de DOS’37 Voetbal- en Keepersschool voor alle spelers/keepers van de JO8 tot en met JO13.

Deze trainingen op de vrijdagmiddag zullen bestaan uit vernieuwde oefeningen. De aandachtspunten zullen onder meer liggen op:

  • Loopcoördinatie
  • Techniek
  • 1vs1 situaties

De DOS’37 Voetbalschool wordt gecoördineerd door eerste elftalspeler en Hoofd Jeugdopleiding Marc Meier en de DOS’37 Keepersschool door eerste elftalkeeperstrainer Herman Franke. De trainingen worden verzorgd door verschillende jeugdtrainers van DOS’37.

De training start om 16.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Deelname is geheel gratis.

Aanmelden:
De spelers van DOS’37 kunnen zich via hun leider/leidster opgeven (voor 21 september), waarna de aantallen en namen die op de vrijdagmiddag mee gaan doen, in kaart kunnen worden gebracht.

Lijkt het jou ook leuk om als voetballer of keeper deel te kunnen nemen aan deze voetbalschool, geef je dan gauw op als lid van DOS’37 via: marc_meier92@hotmail.com of 06-23146343.

Foto: DOS’37

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer