Ronny Hazewinkel: “We willen gewoon weer bovenin meedraaien”

Captain Ronny Hazewinkel speelt ook komend seizoen met dezelfde formatie als het afgelopen seizoen. “En daar ben ik heel erg blij mee alleen kan ik in verband met internationale wedstrijden niet altijd over Murat Naci Coklu en Martin Horn beschikken en dat zou voor het meespelen om het kampioenschap wanneer we de play-off wedstrijden voor problemen kunnen zorgen aangezien spelers minimaal 12 partijen gespeeld moeten hebben”.

“Bij afwezigheid van Coklu en Horn zal Johan Locelle (foto) de kopman zijn aangevuld met Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik en deze vier halen ongetwijfeld minimaal de verplichte twaalf partijen”. Als reserve kan Hazewinkel ook dit seizoen een beroep doen op Gokhan Salman, Markus Galla, Sander Jonen en John Schollink.

“Neen favoriet voor de titel zijn wij op voorhand niet. Ik verwacht dit eerder van HCR Prinsen en SIS Schoonmaak maar ik hoop met dit team ver te komen”. BC Bousema begint de competitie met een uitwedstrijd tegen A1 Biljarts in Apeldoorn dat zich onder andere versterkt heeft met Ronny Lindemann, een week later gevolgd door een thuiswedstrijd tegen ‘t Ivoor met spelers als Dave Christiani en Therese Klompenhouwer.

In Apeldoorn kan de captain niet beschikken over Coklu en Horn en speelt daarom met Johan Loncelle, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. De thuiswedstrijden aan de Zutphenseweg 35 in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting