Veel te doen rond Eurol Hellendoorn Rally

Voor dat het rally geweld op 20 en 21 september echt losbarst zijn er de nodige opwarmers voor het publiek. Er staat een presentatie in de manege gepland en in het centrum van Nijverdal staan er op de shake down weer veel rallyauto’s te pronken. En er zijn twee geweldige prijzen te winnen bij het kopen van een rally pakket.

Op woensdagavond 11 september word er in de manege in Hellendoorn een presentatie gegeven van de Eurol Hellendoorn Rally 2019. Hier worden onder andere de proeven uitgebreid uit de doeken gedaan, is er nieuws over het bijzondere deelnemers veld en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze avond is voor iedereen toegankelijk en de koffie staat klaar. Woensdagavond 11 september, aanvang 20.00u in Manege ’t Oale Spoor Hellendoorn.

Als opwarmer voor de eigenlijke rally, is het alweer de 8e keer dat de “shake down” georganiseerd word. Door een hernieuwde samenwerking met de organisatie van de Hellendoorn Rally en HEMA Nijverdal, zijn er dit jaar minimaal 20 auto’s aanwezig. De organisatie presenteert hier een Hyundai i20 R5 die als 0 auto zal gaan rijden maar daarnaast staat er ook een ‘historic’ Audi ur-Quattro en natuurlijk de lokale bekenden.

 

Een mooie gelegenheid om eens goed naar en ín die dikke auto’s te kijken! En graag zélf eens in de hotseat zitten? Daarvoor staan er maar liefst 5 race simulatoren om je even een Sébastien Ogier of Max Verstappen te voelen.

Voor het eerst zijn ook de rally info pakketten al te koop op de shake down. En koop je je rallypakket bij de rally stand op de shake down, dan maak je kans op een van deze twee geweldige prijzen: Een helikoptervlucht boven de rally of de ultieme kans om een proef mee te mogen rijden – op snelheid- in de X auto! (X auto alleen 18+).

Het rallypakket kost €12,50 en bevat o.a. een magazine, een uitgebreide proevenkaart, en een passe-partout voor de proeven (behalve proef Luttenberg, deze moet apart betaald worden). Reden genoeg om alvast een rallypakket te kopen en mee te dingen naar deze twee fantastische prijzen. Deze actie geld alleen tijdens de shake down!

Het start en finishpodium is dit jaar weer in de manege in Hellendoorn. Iedereen kan daar bij zijn want de locatie is ruim en gratis toegankelijk! Van de finish wil de organisatie dit jaar een waar feestje maken. Daarom is er aansluitend aan de finish een mooie afterparty geregeld. De toegang is vrij en samen met de rockband ‘Kneiters’ moet dat een mooi feestje worden.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer