Prima start heren HC Twente

HC Twente heren heeft zich, na het vertrek van vier spelers, voor het komend seizoen versterkt met twee nieuwe spelers, namelijk Tim Jongman (Hc Twente/EHV) en Benedict Evans (HC Twente). Coach is Paul Schulz met als ambitie kampioen worden en promoveren. De eerste tegenstander was afgelopen zondag de onbekende tegenstander Overbetuwe. HC Twente begon afwachtend maar scoorde in de eerste twee karts er toch lustig op los.

In de 2e helft was dit helaas niet meer het geval, HC Twente begon stug stug en de heren van Overbetuwe begonnen fel.  Dit leidde dan ook tot een paar kleine kansjes voor de gasten en helaas zelfs tot een tegen doelpunt. Gelukkig werd snel de draad weer opgepakt en sloot HC Twente de openingswedstrijd af met een 8-1 overwinning. Doelpuntenmakers Olivier Bronk (2x), Jesse Meijerink (2x), Maarten Adolfsen, Tim Jongman, Nabeel Minhas, Stijn Hulshof.

hc twente hc3

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer