Vasse wint ook van De Tubanters

Vasse heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op Sportpark ’t Lankamp werd De Tubanters met 2-0 verslagen. Doelpunten deze middag werden gemaakt door Stefan Weersink en Daan Haarhuis.

De Tubanters liet in de eerste helft het betere van het spel zien. Dit resulteerde na 10 minuten in een eerste kans voor de rechterspits van De Tubanters, maar Loet Hannink hield zijn goal knap schoon. In de 35e minuut werd de score geopend door de Vassenaren. Daan haarhuis werd goed diep gestuurd, de keeper werkte de spits naar de grond en de scheidsrechter kon niet anders dan een penalty geven. Stefan Weersink wist hier wel raad mee en schoot de 1-0 tegen de touwen. Vlak voor rust leek Vasse op een 2-0 te komen maar Daan Haarhuis wist de 1 op 1 situatie met de keeper te verzilveren. De Tubanters was nog een aantal keer gevaarlijk met schoten vanaf de 16 meter en voorzetten vanaf de zijkant.

In de tweede helft begon Vasse beter te voetballen en dit resulteerde in een tweetal goede kansen om de score te verdubbelen. Na 70 minuten kwam Vasse toch op 2-0. Daan Haarhuis maakte dit keer wel beheerst af na opnieuw een 1 op 1 met de keeper. De Enschedeërs leken de hoop op een goed resultaat op te geven en Vasse kreeg nog enkele goede kansen om de 3-0 te maken maar benutte deze niet. Vasse kan opnieuw 3 punten bijschrijven en blijft nog ongeslagen. Volgende week speelt Vasse in Ootmarsum tegen KOSC.