BC Bousema ontvangt ‘t Ivoor

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema, dat de openingswedstrijd uit bij A1 Biljarts in Apeldoorn winnend met 2-6 wist af te sluiten spelen zondag thuis tegen ‘t Ivoor. De ploeg uit Boxtel verloor haar eerste wedstrijd thuis tegen één van de titelkandidaten, S.I.S. Schoonmaak, uit Den Haag met 2-6.

“Maar dat betekent niet dat wij het zondag gemakkelijk krijgen want met namen als Dave Christiani en Huub Wilkowski is het altijd oppassen geblazen”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

Hazewinkel kan komende zondag geen beroep doen op Coklu, Horn, Stefan en Markus Galla. “Deze spelers hebben competitie verplichtingen in Duitsland en kunnen onmogelijk voor aanvang van de wedstrijd in Lochem zijn. Johan Loncelle (foto) is ook nu weer mijn kopman, Wesley de Jaeger schuift door naar plek twee en Frans van Schaik neemt plek drie voor zijn rekening. Sander Jonen is mijn vierde man”. De eerste twee partijen in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer