EHV heren begint het nieuwe seizoen thuis tegen Bully

Het nieuwe hockeyseizoen begint zondag voor de heren van EHV met een thuiswedstrijd tegen het Oldenzaalse Bully, dat eind vorig seizoen promoveerde naar de eerste klasse. Het wordt dus meteen een ouderwetse Twentse derby aan de Geesinkweg en de mannen van trainer-coach Ronald Brouwer (foto) zijn er klaar voor.

In personeel opzicht hebben zich enkele mutaties voorgedaan. Zo zijn aanvaller Marnix Brands en de verdedigers Robbert Overvoorde en Sem Hoogtijling niet meer van de partij, maar hun vervangers Robbert de Wijn, Tobias Mink en Daan Overvoorde hebben al aangetoond goed te kunnen aanhaken. In het doel neemt Bas Bongers, terug van weggeweest, de plaats in van Tom Reurink. EHV zet in op een vervolg van de vorige tweede seizoenshelft, waarin het van alle ploegen de meeste punten haalde en de laatste zeven wedstrijd zelfs ongeslagen bleef.

Foto: Laurens Lindner

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer