385 Almelose kampioenen gehuldigd

Maar liefst 385 Almelose kampioenen zijn gehuldigd voor hun sportieve prestaties van voorgaand sportseizoen. In de IISPA kregen zij uit handen van wethouder Eugène van Mierlo en directeur Sportbedrijf Almelo Erik Busscher een medaille.

Sportbedrijf Almelo en Heracles Almelo zetten met de Kampioenenparade elk jaar de Almelose sportkampioenen in het zonnetje. Tijdens dit sfeervolle evenement worden (jeugdige) sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd, omdat zij individueel of als team kampioen zijn geworden in het sportseizoen 2018-2019. Dat er in Almelo veel kampioenen lopen is wel duidelijk; welgeteld 36 teams en 3 individuele sporters zijn er dit jaar aangemeld voor de kampioenenparade.

Aansluitend aan de huldiging mochten de kampioenen naar de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II. In de rust van de competitiewedstrijd liepen de kampioenen een ereronde door een kolkend Erve Asito. De Kampioenenparade werd dit jaar feestelijk afgesloten met een daverende 4-1 overwinning van Heracles Almelo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer