EHV Heren neemt na rust afstand van Bully: 4-2

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de opening van het seizoen luister bijgezet met een 4-2 overwinning op Bully. De tegenstander uit Oldenzaal was in deze Twentse derby gedurende de eerste twee kwarten van de wedstrijd minimaal gelijkwaardig, na de rust nam de thuisploeg het heft stevig in handen en kreeg de overwinning gestalte met de verdiende eindscore. Stijn Adolfsen en Joris Maathuis verzorgden de productie van de Enschedeërs met twee backhandgoals en twee benutte strafcorners.

Trainer-coach Ronald Brouwer (foto) was na afloop vooral tevreden over de stijgende lijn in het verloop van de wedstrijd: ‘In het begin merkte je dat er toch wat spanning op zat, ook omdat we iets goed te maken hadden na de nederlaag op ons eigen toernooi van een paar weken geleden. Dan doet het goed om te zien dat de afspraken in de kleine pauzes goed werden nagekomen en dat we de wedstrijd in de eindfase uiteindelijk met duidelijke cijfers weten te winnen. Een goede start van het seizoen, daar kunnen we verder mee.’

Foto: Laurens Lindner

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer