Koploper BC Bousema op bezoek bij ‘s Lands Welvaren

Na twee gewonnen wedstrijden maakt mede koploper in de Buffalo League, BC Bousema, komende zondag haar opwachting in het Zeeuwse Kwadendamme om het op te nemen tegen de nummer voorlaatst en het nog puntloze ‘s Lands Welvaren.

“Maar dat wil niet zeggen dat we zo maar even de punten mee terug naar Lochem gaan nemen”, weet ook captain Ronny Hazewinkel. “Zij verliezen slechts met 3-5 van ‘t Hartje en het 1-7 verlies in Den Haag is met een team moyenne van 1.256 voor ons reden genoeg om vanaf het begin goed bij de les te zijn en de tegenstander niet te onderschatten”.

Hazewinkel speelt zondag met hetzelfde kwartet als in de eerste wedstrijd in Apeldoorn, namelijk Johan Loncelle, Stefan Galla (foto), Wesley der Jaeger en Frans van Schaik. Hoe de tegenstander speelt is nog niet exact bekend, “maar ik ga er in ieder geval wel vanuit dat Dirk Weeremans en Ronny Brants spelen en misschien ook wel Francis Forton”.

De eerste twee partijen in Kwadendamme beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer