Vasse begint met winst bij Emos

Vasse heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen, op bezoek bij Emos werd het 2-3 voor de Vassenaren. In het begin van de wedstrijd leek Vasse de bovenliggende partij, maar na een kwartier spelen was het Emos dat het heft in handen nam. Emos kreeg goede kansen op de openingstreffer, maar ook Vasse had bij een uitbraak de 0-1 op de voet. Na 40 minuten spelen kwam Emos dan toch op voorsprong, een voorzet van de zijkant werd bij de tweede paal knap binnengekopt.

De tweede helft tapte Vasse uit een ander vaatje en dit resulteerde na 65 minuten spelen in de 1-1 van Len Veelers na een goed aangesneden vrije trap van Rudolf Wigger. Vasse kon niet lang van de gelijkmaker genieten, na 70 minuten spelen kwamen de Enschedeërs uit een vrije trap weer op voorsprong. Vasse bleef geloven in een goed resultaat en na 77 minuten scoorde Daan Haarhuis de 2-2. In de 87e minuut werd Sam Haarhuis diep gestuurd, waar hij in de eerste helft bij een 1 op 1 situatie niet wist te scoren, maakte hij het nu op een beheerste manier af. Vasse bleef in de laatste minuten knap overeind en kan al na 1 wedstrijd 3 punten bijschrijven.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer