Dynamo Dames wint in vijf sets van Rosstars

De eerste wedstrijd van het seizoen speelde Dynamo Dames tegen Rosstars in Rossum. Om 18:00 waren beide teams klaar met het inspelen en kon de wedstrijd beginnen. De eerste set begon Dynamo door eigen fouten met een achterstand. Gelukkig kon men dit omdraaien door zelf te scoren. Dynamo won de eerste set met 24-26.

De tweede set begon Dynamo wederom niet scherp. Door domme eigen fouten stond Rosstars weer een aantal punten voor. Maar ook deze set konden de gasten net op tijd het tij keren. Met 22 punten op het scorebord voor Rosstars was de set voorbij.

De derde set begon Dynamo wel met een voorsprong door een serve serie, maar kon dit helaas gedurende de set niet vasthouden. Rosstars begon sterker te spelen en wist deze set te winnen met 25–23. De laatste set, althans dat hoopten de dames, verliep hetzelfde als de derde set. Ze deden hun best, maar het lukte niet om de set naar zich toe te trekken. Ook werd er vaak gefloten voor netfout. Deze set verloren Dynamo met 25–19.

Dan de vijfde en laatste set. Alles of niks. Met een achterstand bij het wisselen van het veld wist Dynamo dat ze nog beter moest gaan volleyballen. Uiteindelijk werd deze set met 13–15 gewonnen. De eerste drie punten waren een feit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer