Heren VKC’03 geven in vierde kwart winst uit handen

VKC’03 heren schoot in en tegen Nunspeet uit de startblokken. Na een aantal beslissingen door de nieuwe spelregels werd het VKC moeilijk gemaakt om in haar eigen spel te komen. Er waren aan beide kanten veel uitsluiting en daar maakten beide ploegen gretig gebruik van. Er werd aan beide kanten dus veel gescoord. Tussenstand: 4-7.

Aan het begin van de tweede periode wist VKC het scoreverschil uit te breiden naar 4 doelpunten. Hierna wist VKC het net niet meer te vinden en kon Nunspeet met goed geplaatste afstand schoten terugkomen tot 8-10. Nunspeet begon het spel fysiek te spelen, maar door de goed getrainde conditie moest VKC dit zwemmend blijven op lossen. Naar een time-out aan VKC zijn kant werd iedereen weer op scherp gezet. De volgende aanvallen werden opgezet en zo scoorden gebroeders Krom binnen 1 minuut 3x. Toch vond Nunspeet weer de aansluiting. Tussenstand: 13-15.

In de 4de periode was er veel miscommunicatie waar Nunspeet dankbaar van profiteerde. Nunspeet wist voor het eerst in de wedstrijd de leiding te pakken door hun vele 5 meters en man-meers. Tubbergen deed nog 1 te vergeefse laatste poging. Eindstand: 19-19.

Doelpunten: Rob Kienhuis 4x, Bram Paus 4x, Raymond Broenink 3x, Rogier Krom 3x, Jurian Krom 2x, Ruben Baas 1x en Twan Harmsen 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer