BC Bousema wint Gelderse derby in Apeldoorn

De driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema zijn het seizoen uitstekend begonnen. In Apeldoorn won de ploeg van Ronny Hazewinkel de Gelderse derby na een 0-4 stand halverwege met 2-6. “Misschien geflatteerd maar onverdiend beslist niet”, aldus de captain.

“Met name Frans van Schaik (foto) speelde deze middag uitstekend en won probleemloos in 28 beurten van Addy Wienk. Wesley de Jaeger had iets meer moeite met Kay de Zwart maar bezorgde ons toch met 35-40 na 41 beurten een mooie tussenstand”.

“In het tweede deel had Stefan Galla vandaag zijn dag niet en verloor kansloos in 34 beurten met 40-22 van Richard Bitalis en ook Johan Loncelle had het onverwachts moeilijk tegen Christian Rudolph. In een finale met vele missers wist hij toch zijn hoofd koel te houden en trok na 35 beurten met 38-40 de partij naar zich toe”.

Foto: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer