Blauw Zwart pak eerste punt

Afgelopen zaterdag stond voor Blauw Zwart de uitwedstrijd tegen SDO uit Westerhaar op het programma, een echte derby. Een oude bekende tegenstander voor de korfballers van Blauw Zwart. Veel publiek vanuit Wierden was gekomen om het team aan te moedigen. Aangezien de voorgaande wedstrijden tegen deze tegenstander positief waren verlopen gingen ze met één doel de wedstrijd in: twee punten mee naar Wierden!

In het begin ging de wedstrijd gelijk op, de ploeg liet mooie aanvallen zien. Aan het eind van de eerste helft wist blauw zwart een gat van 3 doelpunten te slaan en ging met 5-8 de rust in. De tweede helft begon zwak en SDO wist na een kwartier tot 9-9 terug te komen. Blauw zwart wist zich daarna weer terug te strijden en nam weer een kleine voorsprong tot 11-13. Deze voorsprong wist Blauw Zwart niet te behouden en SDO maakte het in de laatste minuut nog gelijk. De eindstand was 13-13. Gezien het wedstrijdverloop was het jammer dat Blauw Zwart deze wedstrijd niet wist om te zetten in een eerste overwinning. Hiermee is de eerste punt van het seizoen behaald.

Volgende week speelt Blauw Zwart om 15:30 thuis tegen EKC 2000.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer