Dames Rugbyclub The Big Bulls van start in de competitie

Zondag 29 september speelt het damesteam van Rugbyclub The Big Bulls haar eerste wedstrijd op Het Wendelgoor in Almelo. Dit is de eerste thuiswedstrijd in de competitie sinds de oprichting van de selectie, nu ruim een half jaar geleden. De dames hebben in die periode de organisatie van de hun Bulls-team voortvarend aangepakt en beschikken nu over 24 speelsters. Een technische staf van twee trainers, een coach en fysiotherapeut maakt de selectie compleet. Het Almelose café De Stam is sinds begin deze maand shirtsponsor van de Bulls-dames en zorgde voor het nieuwe wedstrijdtenue.

Zondag 29 september wordt een drukke rugbydag. Er staan drie wedstrijden op het programma:

Bulls heren 2 – Grp/Wrotters kick off: 11.30 uur

Bulls dames – Blue Panther Dogs kick off: 13.00 uur

Bulls heren 1 – Wild Rovers kick off: 14.30 uur

foto: credits – MAMEU-fotografie (The Big Bulls)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer