Eerste verliespunt BC Bousema

BC Bousema heeft zondagmiddag haar eerste verliespunt geleden. In het Zeeuwse Kwadendamme kwam het tegen nummer voorlaatst en promovendus ‘s Lands Welvaren niet verder dan een 4-4 puntendeling.

“En daar is niets op aan te merken”, aldus Frans van Schaik na afloop. Zelf won de Amsterdammer met 29-40 in 39 beurten van Marcel Hopmans maar zag op de andere tafel Wesley de Jaeger met 40-22 in 27 beurten van Francis Forton verliezen.

“Door een sterk spelende Stefan Galla tegen Ronny Brants kwamen we wel weer op 2-4 voorsprong, maar Johan Loncelle had vandaag zijn dag niet, maakte voor zijn doen een paar onnodige foutjes en dat werd door Dick Weeremans goed afgestraft”.

Galla won in 24 beurten met 28-40 en Loncelle, die aan het eind nog wel iets terug deed, verloor na 25 beurten met 40-33.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer