HCR Prinsen verliest onnodig uit bij ‘t Hartje in Oosterhout

HCR Prinsen heeft zondag, op bezoek bij ‘t Hartje in Oosterhout, een 6-2 nederlaag moeten incasseren. Halverwege stonden de driebandenspelers uit Haarlo tegen een 4-0 achterstand aan te kijken. Raymund Swertz had tegen Harrie van de Ven steeds een voorsprong, halverwege zelfs 14-22, maar moest aan het eind toch zijn tegenstander naast zich dulden. Gezamenlijk gingen ze op de finish af, maar toen bij de stand 39-39 Swertz miste, maakte Van de Ven in 33ste beurt de partij uit. Op de andere tafel ging aanvankelijk de partij tussen Roy Zielemans en Frank Martens gelijk op, 20-18 na zestien beurten, maar met kleine series nam Martens toch afstand van de man uitkomend voor de Achterhoekse formatie en besliste de partij na 29 beurten in 40-29.

In het tweede deel besliste Glenn Hofman tegen Anno de Kleine al vroeg de wedstrijd. Via 12-2 en 20-2 na zeven beurten besliste hij na 23 beurten de partij met een 40-20 overwinning. De eer voor de ploeg uit Haarlo werd gered door de dit keer goed spelende Jelle pijl die na 26 beurten Davy van Havere met 29-40 de baas was. “Verlies was niet nodig geweest. Zelf heb ik de gelegenheid gehad om mijn partij al in een vroeg stadium tegen Harrie van de Ven te beslissen en ook op het eind had ik mogelijkheden, maar dan moet ik ze wel benutten”, aldus een teleurgestelde Raymund Swertz na afloop.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer