Heracles Almelo pakt eerste overwinning

Heracles Almelo heeft de eerste overwinning van dit seizoen binnen. In en tegen Groningen werd het na een 0-1 stand bij rust een nipte 1-2 overwinning voor de ploeg van trainer Wormuth. In een matige eerste helft, die het aanzien nauwelijks waard was, kwamen de gasten door Silvester van der Water op een 0-1 voorsprong.

De tweede helft was beduidend beter dan de eerste en de thuisclub kwam al na twee minuten op gelijke hoogte door Warmerdam. FC Groningen bleef de betere maar het was toch de ploeg uit Almelo die na ruim een uur spelen opnieuw op een voorsprong kwam. Dit keer was Lennart Czyborra de maker. In het restant kregen beide ploegen nog wel kansen maar het bleef bij deze eerste overwinning voor Heracles Almelo.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer