Heren HC Twente winnen ook van Doorn

Nadat de eerste twee wedstrijden van dit seizoen redelijk makkelijk waren gewonnen, stond dit weekend de eerst echt spannende wedstrijd op het programma voor de heren van Hc Twente. Er werd thuis gespeeld tegen Doorn Heren, dat net als Twente nog ongeslagen was. Beide teams gingen er vanaf het begin direct met de volle 100% tegenaan met als enige doel de 3 punten binnen halen.

Het werd een mooie wedstrijd met twee teams die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. En hoewel Doorn het de heren van de thuisclub erg lastig maakte was het toch Twente dat vaker in de cirkel van de tegenstander te vinden was. De verdediging van Doorn zorgde er echter voor dat het eerste doelpunt nog best even op zich liet wachten,  uiteindelijk wist Max Pierik de verdediging te breken en ging Twente met een 1-0 voorsprong de rust in.

Na rust deed Doorn er alles aan om de gelijkmaker af te dwingen, een loeihard ingeschoten strafcorner van Olivier Bronk zorgde echter voor de 2-0 voorsprong.  Het werd nog even spannend, toen ook Doorn wist te scoren uit een strafcorner en de stand op 2-1 bracht, maar door twee fantastische goals (Tim Jongman en Olivier Bronk) werd de overwinning veilig gesteld. De 3 punten bleven in Hengelo en coach Paul Schulz was tevreden met de geleverde prestatie van zijn team.

Doelpuntenmakers: Olivier Bronk (2x), Max Pierik en Tim Jongman.  

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer