Mariënberg op bezoek bij DES in Nijverdal

Komende zaterdag speelt Mariënberg op sportpark Gagelman in Nijverdal tegen DES. Rolf Hofsink heeft al 199 doelpunten op de teller staan voor Mariënberg. Twintig seizoenen speelt Hofsink onafgebroken in het eerste team en alleen dit is al uniek. De vraag is natuurlijk of hij zaterdag het 200ste doelpunt gaat binnen schieten.

Bij DES Nijverdal stopte na 4 seizoenen ook de altijd jong blijvende trainer Harry Warmelink. Zijn opvolger luistert naar de naam Randolph de Fretes die overkwam van zondagclub AVC Heracles. Hij moet de Nijverdallers aan nieuwe successen helpen. Vorig seizoen won Mariënberg in Nijverdal met 1-3 maar dit is natuurlijk geen garantie voor komende zaterdag. Beide ploegen begonnen het nieuwe seizoen teleurstellend. DES verloor nipt met 2-1 van OZC in Ommen en Mariënberg ging thuis met 1-5 onderuit tegen De Esch.

Het duel staat onder leiding van de heer Stan Endeman en hij fluit om half drie voor het eerst op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer