Prima resultaat WVC volley dames bij VC Sneek 2

In de eerste set startte Weghorst Makelaardij WVC Volley het team van trainer Frank van den Noort zaterdag in en tegen VC Sneek 2 sterk. Er werd met veel enthousiasme gevolleybald en ook de wisselspeelsters lieten van zich horen in de vorm van een luid klinkend koor. Deze samenwerking tussen speelsters in het veld en speelsters buiten het veld resulteerde dan ook al snel in een 1-5 voorsprong. Deze voorsprong, weliswaar niet met 4 punten verschil, wisten de dames uit Wierden de gehele set vast te houden (22-25).

Een mooi begin van de wedstrijd en dit moest natuurlijk worden doorgezet in set 2. Echter, deze set had toch een ander begin. Al snel keek WVC tegen een 4-1 achterstand aan en moesten de eigen fouten toch wat gereduceerd worden. Pas tegen het einde van de set (19-19) lukte het de dames uit Wierden naast VC Sneek te komen. Door o.a. servedruk te leveren, zorgde WVC er voor dat het ook de tweede set naar zich toe trok (22-25).

De dames uit Wierden stonden er halverwege de wedstrijd natuurlijk fantastisch voor (0-2) en dat zorgde er in de derde set voor dat er overtuigend en met lef en enthousiasme werd gevolleybald. VC Sneek kwam deze set niet in de buurt en dit resulteerde dan ook in een duidelijke setwinst (17-25). Door veel fouten, te weinig serve druk en vermoeidheid ging de vierde set echter met 17-25 verloren.

Zaterdag 5 oktober speelt WVC Volley om 15.00 uur weer een thuiswedstrijd in sporthal ’n Dikken, ditmaal tegen Apollo 8 dames 2.

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer