Samen sporten tijdens de Almelose Sportmarkt

Almelo laat zich op zondag 29 september weer van zijn sportiefste kant zien. Naast de start en finish van de Almelo Allee, vindt in het centrum van Almelo ook de jaarlijkse Sportmarkt plaats. Er zijn verschillende kraampjes met informatie over de vele diverse sporten en er worden clinics en demonstraties gegeven.

Ook dit jaar neemt Sportbedrijf Almelo aan het begin van het nieuwe sportseizoen het initiatief om de Sportmarkt te organiseren. Een leuke middag voor jong en oud, waarbij de inwoners kennis kunnen maken met het uiteenlopende Almelose sportaanbod.

De Sportmarkt is inmiddels een begrip geworden in Almelo, en trekt elk jaar weer een legio bezoekers naar de binnenstad. Kom kijken en laat je verwonderen door het brede sportaanbod dat de stad rijk is. Waan je in de wereld van de vechtsport, leer alles over duiken, sla een balletje op bij volleybal; het kan allemaal tijdens de Sportmarkt! Er staan maar liefst 27 verschillende sportverenigingen klaar om je te laten zien en beleven hoe leuk sport en bewegen is!

Voor de kinderen is er een extraatje: de Sportmarkt stempelkaart. Deze wordt afgestempeld na deelname aan de verschillende sportactiviteiten. Bij een volle stempelkaart wordt de jeugd beloond met een te gekke gadget!

Wanneer: zondag 29 september 2019

Tijd: 12.00 – 17.00 uur

Waar: Centrumplein/marktplein in de nieuwe binnenstad van Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer