TOP nipt langs KORU

Afgelopen zaterdag stond er voor de toppers een wedstrijd tegen Uffelte op het programma. Een onbekende ploeg, die net als TOP vorig jaar is gedegradeerd uit de 2de klasse. Waar TOP al wat punten wist de te pakken in de 3de klasse staat KORU puntloos onderaan.

Op een glad grasveld met een stevige wind, maar met een lekker zonnetje begonnen beiden ploegen aan de wedstrijd. TOP begon laks aan de wedstrijd en KORU opende de score na een kleine 10 seconden. De aanval hierop vond ook TOP de korf 1-1. TOP had moeite met de zakkende heren van KORU en nam veel verkeerde schoten. De wedstrijd bleef gelijk opgaan en via 3-3 en 5-5 zette TOP de ruststand op 5-7.

Na rust was het zaak voor TOP om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Echter was het KORU dat 2 afstandsschoten tot doelpunt promoveerde en de stand weer gelijk trok. Nadat KORU een strafworp mistte kwam TOP via een afstandsschot weer op voorsprong. KORU trok de stand via opnieuw een strafworp weer gelijk 8-8. TOP kwam via de ingevallen a junior Hielke van der Schee weer op voorsprong. Hij promoveerde 2 schoten tot doelpunten. KORU haalde alles uit de kast maar het was niet genoeg. Ook TOP kwam niet meer tot scoren in het laatste kwartier van de wedstrijd. Waardoor de scheidsrechter affloot bij een 9-10 stand.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer