v.v. Hellendoorn Dames tegen FC Twente in strijd om Tukker Cup

v.v. Hellendoorn zal komend seizoen met een team van speelsters uit VR1 aangevuld met talentvolle speelsters uit de jeugd deelnemen aan de Tukker Cup. Dinsdag 17 september staat de eerste wedstrijd op het programma, thuis tegen een dames talententeam van FC Twente.

Het toernooi heeft een soort van Champions League opzet. In het najaar worden de poulewedstrijden gespeeld. Na de winterstop zullen de nummers 1 en 2 van de poule de strijd vervolgen in een knock-out fase. v.v. Hellendoorn is ingedeeld in de poule met FC Twente, Rigtersbleek, HHC Hardenberg en Eilermark. De wedstrijd tegen FC Twente begint dinsdag om 19.30 uur op sportpark De Voordam.

Programma: 17/09 v.v. Hellendoorn- FC Twente; 15/10 Eilermark- v.v. Hellendoorn; 12/11 v.v. Hellendoorn- Rigtersbleek en 28/01/2020 HHC Hardenberg- v.v. Hellendoorn.

Meer informatie over de Tukker Cup is te vinden op: www.tukker-cup.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer