BC Bousema op bezoek bij Dekker Keukens

Na de nederlaag in de derby van afgelopen zondag tegen HCR Prinsen, wacht voor de driebandenspelers van BC Bousema uit Lochem komende zondag de uitwedstrijd bij Dekker Keukens in Maarssen.

“En dat zal opnieuw niet gemakkelijk worden. Dekker Keukens heeft weliswaar slechts twee punten, maar het team moyenne is bijna gelijk aan dat van ons. Met mensen als Koorevaar, die afgelopen weekend Eddy Merckx de baas was, Valentijn en Tijssens hebben ze in de breedte een sterk team”.

Zelf heeft hij opnieuw moeten sleutelen aan zijn team. “Horn, Coklu en St. Galla zijn niet beschikbaar waardoor ik opnieuw een beroep heb moeten doen op Sander Jonen”. Verder speelt hij weer met Johan Loncelle op de koppositie, Wesley de Jaeger op twee en Frans van Schaik op drie. De eerste twee partijen in Maarssen beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting