Langeveen verliest in Zenderen

In het begin van de wedstrijd liet Langeveen de bal in Zenderen aan Zenderen Vooruit. Vanuit een goede organisatie probeerde Langeveen de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na niet goed verdedigen aan Langeveense kant prikte de spits van Zenderen al na 10 minuten de bal uit een rebound in het doel. Voor rust werd het tevens 2-0 en 3-0 na een slechte omschakeling van de Langeveense spelers. Twee keer stond hierbij een speler van Zenderen simpel alleen voor de keeper na een lange bal. Er werd met een onnodige achterstand de kleedkamers opgezocht.
In de 2e helft de taak aan Langeveen om te laten zien wat ze wel kunnen. Door vroeg druk te zetten kwam Zenderen niet aan het voetballen. Dit resulteerde ook in enkele gevaarlijke momenten van Langeveen. Wessel Waaijer kon 5 minuten na rust helaas niet het net vinden na een 1 tegen 1 met de keeper. Even later kopte hij wel een strakke corner rustig in het hoekje. Na de 3-1 volgden enkele Langeveense kansen op de 3-2, waaronder een bal van Simon Schroder op de paal. Zenderen deed wat Langeveen niet lukte en besloot de wedstrijd met de 4-1.

Volgende week speelt Langeveen de thuiswedstrijd tegen Phenix waarin de nodige punten gepakt moeten worden.