TKD Oude Luttikhuis behaalt prima resultaten tijdens Het NK Poomsae & Freestyle

Het NK Poomsae & Freestyle 2019 werd op 5 oktober gehouden in Oss. Onder leiding van coaches Robin Bakker en Jules Gouder de Beauregard, was TKD Oude Luttikhuis met 6 deelnemers vertegenwoordigd op dit toernooi en dat hebben ze zeer verdienstelijk gedaan. 4 Van de 6 deelnemers vielen in de prijzen.

Marcus Ling uit Zwolle kwam uit bij de mannen tot 8 jaar in de C-klasse en dat heeft hij zeer verdienstelijk gedaan. Ondanks dat dit zijn eerste NK was, heeft hij de eerste plaats weten te behalen, wat een erg goede prestatie was.

TJ David Richards uit Almelo kwam uit bij de vrouwen van 9 – 11 jaar in de A-klasse. Dit was haar tweede optreden op het NK Poomsae. Ondanks sterke tegenstand wist ook TJ de eerste plaats binnen te slepen.

Renate Reefman uit Almelo trad aan in de B-klasse vrouwen, 41 – 50 jaar. Ook Renate heeft een prima toernooi gelopen en wist deze met de tweede plaats af te sluiten.

Rom Langerak uit Hengelo deed mee in de A-klasse heren, 51 – 60 jaar. Ondanks de sterke tegenstanders wist hij de derde plaats op te eisen.

Lieke Wind uit Almelo kwam uit bij de vrouwen van 9 -11 jaar in de C-klasse. Ondanks de erg grote poule wist ze de finale te bereiken. Helaas wist ze daar het podium niet te halen, maar heeft op haar eerste NK toch ene goed resultaat neergezet.

Defne Kucuk uit Hengelo kwam uit bij de vrouwen van 9 – 11 jaar in de B-klasse. Ook Defne had een grote poule en ondanks dat ze heeft laten zien dat ze haar mannetje staat, heeft ze het podium helaas niet gehaald op haar eerste NK.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer